Ledenvoordelen

Als lid van onze afdeling bent u natuurlijk van harte welkom op de activiteiten die gedurende het jaar georganiseerd worden. Maar daarnaast zijn er ook nog andere voordelen die u als lid kan genieten. We lijsten ze graag even voor u op.

Kinderoppasdienst: U plant samen met uw partner of echtgeno(o)t(e) een avondje uit zonder de kinderen. Dan kan u een beroep doen op onze kinderoppasdienst. Een groep enthousiaste tieners staat te trappelen om gedurende uw afwezigheid te zorgen dat uw kinderen niks overkomt. En dit bovendien aan een zeer aantrekkelijk tarief.
Lees meer
Bioscooptickets: Voor leden van de Gezinsbond is een bioscoopbezoek een pak voordeliger! Je kan bioscoopcheques met korting in je online portemonnee aankopen bij de plaatselijke afgevaardigde.
Lees meer
Kortingskaarten: U gebruikt regelmatig het openbaar vervoer, dan kan u via de Gezinsbond op een eenvoudige manier korting krijgen.
Lees meer
GSM: Het aankopen van prepaid-kaarten van de diverse operatoren kan via de Gezinsbond met een aardige korting.
Lees meer
Spaarkaart: Heel wat handelaren – zowel in onze gemeente maar ook daarbuiten – laten u aan de hand van de gezinsspaarkaart een mooie korting opsparen. Deze korting kan verrekend worden bij een volgende aankoop.
Lees meer
Andere voordelen: Als lid kan u ook bij de Gezinsbond terecht voor goedkopere energie, telecom of woonlening. Daarnaast geven wij ook graag gratis advies bij al uw vragen over uw gezin, consumentenrechten of energiebesparingen.
Lees meer